صفر تا صد راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر 

ممکن است گاهی بخواهید دو کامپیوتر را به یکدیگر وصل کنید. در این میان راه‌های زیادی وجود دارد که ساده‌ترین آن‌ها راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر است. البته با اتصالات سیمی نیز می‌توانید به این هدف دست یابید، اما امروزه اتصال دو دستگاه بدون سیم بسیار آسان‌تر شده است. برای این اتصال نیاز به یک شبکه خواهید داشت. در صورت عدم وجود شبکه می‌توانید به صورت موقت یک شبکه بدون سیم ایجاد نمایید. برای مثال می‌توانید از بلوتوث برای اتصال کمک بگیرید، علاوه بر اینها امکان استفاده از وای فای یا تلفن هوشمند برای ایجاد شبکه نیز وجود دارد. برای راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر لازم است اقداماتی انجام شود که در ادامه این مطلب به آن‌ها اشاره خواهد شد.

اتصال به شبکه بی‌سیم چگونه انجام می‌شود؟ 

صفر تا صد راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتربرای اتصال دو کامپیوتر بدون وجود سیم از راه‌های مختلفی می‌توان استفاده کرد. راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر یک راه بسیار عالی و آسان برای ایجاد اتصال است. این شبکه سرعت بالایی دارد و برای چندین دستگاه می‌توان از آن استفاده کرد. با استفاده از شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر، به سادگی می‌توانید اشتراک گذاری، اجرای بازی و موارد دیگر را انجام دهید.

چگونه یک شبکه بی‌سیم برای کامپیوترها ایجاد کنیم؟ 

در صورتی که شبکه محلی ندارید می‌توانید شبکه موقت ایجاد کنید. این کار از طریق آداپتور بی‌سیم نیز ممکن است و با آن می‌توانید پشتیبانی شبکه بی‌سیم به صورت موقت راه‌اندازی کنید. اینگونه شبکه‌ها برای ایجاد شبکه نیاز به USB یا وای فای داخلی دارند که سایر دستگاه‌ها را می‌توان به آن نصب کرد. برای راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر باید مراحل مشخصی انجام شود که در زیر به این مراحل اشاره می‌کنیم.

مراحل اتصالاتصال بی سیم کامپیوترها به شبکه

صفر تا صد راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر۱. برای شبکه کردن دو کامپیوتر ابتدا لازم است از Windows PowerShell استفاده نمایید. برای باز کردن این قسمت باید روی استارت کلیک کرده و سپس از بین گزینه‌های مختلف، گزینه Windows PowerShell Admin را انتخاب نمایید. 

۲. در مرحله دوم از راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر، پنجره باز را انتخاب کنید. پس از باز کردن پنجره عبارت netsh wlan show drivers را به صورت کامل تایپ نمایید. پس از تایپ این عبارت تمامی اطلاعات موجود در دستگای وای فای برای شما نمایش داده می‌شود. در این بین گزینه‌های مختلفی پیش روی شما قرار می‌گیرد. در صورت اضافه شدن گزینه Hosted network supported یا باید دستگاه دیگری وصل نمایید یا از درایور را بروزرسانی نمایید. 

۳. در صورتی که خطایی در شبکه وجود نداشته باشد، دستگاه‌های دیگر قابل مشاهده خواهند بود. در این صورت با رمز عبور شبکه‌ای می‌توانید به شبکه وایرلس وصل شده و پس از راه‌اندازی آن را اجرا نمایید. 

۴. گاهی ممکن است بخواهید پس از انجام کار خود شبکه را غیر فعال کنید. در چنین شرایطی باید عبارت netsh wlan stop hostednetwork را در پنجره تایپ نمود. پس از انجام کار تمامی اتصالات و شبکه‌های متصل به هم قطع خواهند شد؛ پس از آن نمی‌توان شبکه وایرلس را مشاهده کرد.

اتصال دو یا چند کامپیوتر بدون سیم و با استفاده از بلوتوث به چه صورت است؟ 

شبکه وای فای چه بصورت دایمی چه به صورت موقت یک راهکار عالی برای اتصال دو یا چند کامپیوتر بدون نیاز به سیم است. اما استفاده از بلوتوث نیز در این زمینه بسیار کاربردی خواهد بود. البته اینکار برای دستگاه‌هایی که از هم دور هستند چندان کاربردی نیست و برای اتصال با بلوتوث لازم است دستگاه‌ها در نزدیکی هم باشند. برای اتصال با بلوتوث باید مراحلی که در ادامه بیان می‌شوند طی شود.

مراحل اتصال شبکه کامپیوتری با بلوتوث

۱. ابتدا بلوتوث را در هر دو دستگاه روشن کنید و بعد به سراغ انجام مراحل بعد بروید. 

۲. در مرحله دوم به سراغ باز کردن منوی تنظیمات رفته و روی آن کلیک نمایید. در منوی تنظیمات به دنبال عبارت Devices > Bluetooth & other devices بگردید و سپس روی آن کلیک نمایید. پس از باز شدن منوی Devices > Bluetooth & other devices روی دکمه Add Bluetooth or other device کلیک کرده منتظر باز شدن پنجره بمانید. 

۳. در قسمت پنجره روی عبارت Add a device کلیک نموده و از بین گزینه‌ها Bluetooth را انتخاب نمایید. 

۴. پس از طی این مراحل چندین دستگاه بلوتوث در کنار هم مشاهده خواهید کرد. کامپیوتر مورد نظر را قصد ارتباط با آن را دارید انتخاب کنید و منتظر اتصال بمانید. 

۵. در صورتی که ارتباط برقرار شد روی نماد بلوتوث کلیک کرده و فایل‌های مورد نظر را ارسال نمایید.

مزایای ایجاد شبکه وایرلس بین کامپیوترها 

صفر تا صد راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوترایجاد شبکه بین کامپیوترها برای اهداف مختلفی انجام می‌شود. شبکه کردن دو یا چند کامپیوتر با استفاده از وایرلس مزایای زیادی دارد که در این قسمت به چند مورد اشاره می‌کنیم: 

  • انتقال سریع داده‌ها 

زمانی که دو یا چند کامپیوتر از طریق وای فای ارتباط برقرار می‌کنند، ارسال داده‌ها با سرعت بالاتری انجام می‌شود. البته راه‌های دیگری نیز برای انتقال داده‌ها مانند استفاده از USB وجود دارد؛ اما سرعت در انتقال هر فایل با شبکه وایرلس بسیار بالاست. 

  • امن بودن انتقال بی‌سیم 

انتقال فایل‌ها از طریق وای فای نسبت به روش‌های دیگر امن‌تر است، بنابراین یک روش عالی برای انتقال اطلاعات محرمانه محسوب می‌شود. با شبکه وایرلس داده‌ها به همان جایی که قرار است بروند انتقال داده می‌شوند و هیچکس توانایی قطع این اتصال را نخواهد داشت. علاوه بر اینها در صورت وجود ویروس در یکی ار کامپیوترها، احتمال ویروسی شدن داده‌ها بسیار کم است.  

  • عدم نیاز به درایوهای اطلاعات خارجی 

با راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر استفاده از ابزارهای دیگر نیز کم شده و نیازی به هارد یا فلش نخواهد بود. تنها چیزی که نیاز خواهید داشت، اتصال وای فای بین دو رایانه ویندوزی است.

نتیجه‌گیری 

امروزه امکانات مختلفی در زمینه ارتباطات در دسترس است که سبب شده تا راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر و ارسال داده‌ها نیز آسان‌تر انجام شود. همانطور که در این مقاله بررسی کردیم، اتصال کامپیوترها و انتقال فایل و داده‌های مختلف بین دو یا چند کامپیوتر در کمترین زمان ممکن با استفاده از کابل شبکه و موارد دیگر انجام می‌شود. 

سوالات متداول 

  1. آیا می‌توان از شبکه وایرلس برای چندین کامپیوتر استفاده کرد؟ 

معمولا از شبکه وایرلس برای دو کامپیوتر استفاده می‌شود اما گاهی مواقع برای انتقال داده میان چندین کامپیوتر نیز از این روش استفاده خواهد شد. 

  1. اتصال بی‌سیم برای شبکه کردن کامپیوترها بهتر است یا اتصال باسیم؟ 

در صورت عدم وجود شبکه‌های محلی می‌توان از اتصال بی‌سیم استفاده کرد. این اتصال مزایای زیادی دارد و با توجه به امنیت بالا بهترین انتخاب برای راه‌اندازی شبکه خواهد بود. 

  1. ساده‌ترین راه برای اتصال دو کامپیوتر بدون دردسر چیست؟ 

ساده‌ترین راه برای اتصال دو یا چند کامپیوتر همین راه اندازی شبکه وایرلس بین دو کامپیوتر است.

 

مدیر سایت ویرا شبکه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *